GELECEĞİN YAZARLARI PROJESİ

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğünün başlattığı Geleceği Yazarları projesine okulumuz da dahil oldu.Projede her okulun kendine ait bir kitap çıkarma etkinliğinde okulumuz sona yaklaşmış  durumda.Genel düzenleme yapıldıktan sonra kitabımız basım aşamasına geçecektir. Bu proje kapsamında ilin ve ilçenin düzenlediği bilgilendirme toplantılarına eksiksiz katılım sağlandı. Diğer ilçeler ile bilgi alış verişi bakımdan bu toplantılar okulumuz öğrenci ve öğretmenlerine katkı sağladı. Okulumuz Türkçe öğretmenleri projeyi sahiplenecek öğrencilere kılavuzluk yaptılar. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

22.02.2024 29

22-02-2024

Adres:
Yeşilkent Mahallesi Bahçeşehir Yan Yol Cad. Göl Panorama Sitesi A Blok Yanı No 18/13 PK 34325, AVCILAR, İSTANBUL